Isoleren in de zomer! - Reisverslag uit Kampen, Nederland van Ellis - WaarBenJij.nu Isoleren in de zomer! - Reisverslag uit Kampen, Nederland van Ellis - WaarBenJij.nu

Isoleren in de zomer!

Door: Ellis

Blijf op de hoogte en volg Ellis

27 April 2007 | Nederland, Kampen

De weersverwachting van Bourbonne-les-bains overtrof nog net de voorspellingen in Nederland, een goede reden voor Gerhard en Enno om een weekje in la douce te klussen!

Enno heeft de tuin weer eens flink onder handen genomen en wat planten geplaatst. Geen gemakkelijke opgave in een kurkdroge bodem, die bovendien voorzien blijkt te zijn van het nodige bouwpuin en -volgens Enno- restanten van een oude Romeinse nederzetting bevat. Het resultaat is op de foto's te zien!

Gerhard heeft zich vooral gericht op het isoleren van het dak. Dat was nu mogelijk, omdat de dakramen boven de grenier geplaatst zijn. Enno heeft de nodige steun (letterlijk) geboden bij het aanbrengen van de isolatie. Het werken met glaswol onder een kokend heet pannendak, je moet er niet aan denken!
Maar het resultaat mag er zijn!

De volgende grote klus wordt het installeren van de keuken. Neef Pim tekent (hoop ik) een badkamer en dan gaat het echt wat worden daar!

• 28 April 2007 - 14:01

Trudie:

Hallo allemaal,

Het ziet er echt professioneel uit!
    Die tuinman Enno toch!
    Edsard is goed in grinttegels schoonmaken
    met een matje onder zijn knie, maar zal
    w.s. niet zo ver reizen.
    Toch leuk dat het steeds meer vorm krijgt!
    Succes verder met allerhande,
    groetjes
    Trudie

• 28 April 2007 - 14:03

Pim:

Tuurlijk ga ik een badkamer ontwerpen voor jullie maar dan heb ik wel alle gegevens nodig en die heb ik nog niet ontvangen. En je bent de leukste tante van de wereld. je neef

• 03 Mei 2007 - 09:27

Moeder An:

Wat zijn dat toch een harde werkers! Mijn bewondering hoor. Wachten vol spanning op de volgende klus.