4 x 50 meter plint
Door: Ellis
Blijf op de hoogte en volg Ellis
12 Mei 2008 | Frankrijk, Neuvelle-lès-Voisey
De tweede slaapkamer is helemaal klaar en in gebruik. Het is heerlijk om 's ochtends wakker te worden met het gezang van de nachtegaal en uit te kijken op het frisse groen.
Alle plinten zijn onder handen genomen en dat was geen kleine klus! 50 meter plint moest allereerst ontdaan worden van een laag vuil en kalk. Vervolgens met schoon water gesopt en in de grondlak. Waarna het leukste klusje volgt; het aflakken. En dat alles op je knietjes.....4 x 50 meter!!! De gangen boven zijn nu helemaal geschilderd en klaar voor gebruik. Het toilet is geheel 'betegeld' en de nieuwe pot is geplaatst. Gerhard is nog druk bezig met de vloer(en), die ons hier en daar wat verrassingen bezorgde (onverwachte huisdieren in de vorm van houtworm. Klusjes die veel tijd en energie vragen, om vervolgens onzichtbaar onder de vloerbedekking te verdwijnen. Ook Ikea in Dijon is bezocht en we zijn allebei erg handig geworden in het monteren van kasten! Gerhard heeft een begin gemaakt met het isoleren en aanbrengen van plafondplaten in de voorkamer. En natuurlijk hebben we heel veel pauzes genomen en genoten van het prachtige weer! De plaatjes spreken voor zich en wie zelf een kijkje wil komen nemen: nous vous souhaitons bienvenue a Neuvelle!
12 Mei 2008 - 11:45
Trudie:
Nu dat is knap gedaan!
Waar een wil is,is een weg geldt dus ook
voor dit oudere huisje in Neuvelle!
Edsard heeft hier onze oprijlaan en het
terras met de hoge drukspuit schoon gespoten, was ook een klus voor 31 Mei.
Veel plezier met en in alles!
groetjes Trudie -
12 Mei 2008 - 12:46
Eisjen:
Diep onder de indruk van zo veel op de knieën werk! Bravo, bravo. Het resultaat mag er wezen. -
12 Mei 2008 - 15:15
Moeder An:
Wat geweldig veel werk verzet! Het ziet er nu echt uit als een vakantiehuis, nu de huurders nog. Trots op jullie hoor. -
12 Mei 2008 - 16:20
Annemiek:
Zo zus en zwager, ik ben diep onder de indruk! Wat ziet het er allemaal prachtig uit, die tulpenkamer is dat de logeerkamer? Zelfs het nespressoapparaat staat al klaar. Dat wordt genieten!
Miek -
12 Mei 2008 - 19:50
Ina Bleeker:
Het resultaat mag er zijn. Het ziet er prachtig uit. Jullie kunnen echt gaan genieten van jullie mooie huis in frankrijk.
Groetjes -
12 Mei 2008 - 22:22
Anke-Thea:
Gefeliciteerd met jullie Franse stek. Ziet er goed uit. Heel veel plezier daar. -
15 Mei 2008 - 18:44
Irene:
Hallo Ellis en Gerhard, hier in berichtje uit Saendelft: Wat ziet het er mooi uit!!! Fantastisch!!! Hoop werk te doen, maar het resultaat wordt vast en zeker briljant!! Veel succes nog bij het vervolg, en vooral heel veel mooie tijden daar toegewenst! Groetjes en kus, ook namens Winfred en de kinders, Irene