Neuvelle les Voisey: een terugblik op 2008
Door: Ellis
Blijf op de hoogte en volg Ellis
23 December 2008 | Nederland, Kampen
Er is weer veel gebeurd aan de Rue de Pont in 2008, met dank aan de geweldige medeklussers Robin en Goos!!
In maart hebben Robin en Gerhard de keuken geplaatst. En wat hebben we daar al veel plezier aan beleefd! In de mei vakantie hebben we de bovenverdieping opgeknapt. De tweede slaapkamer is helemaal gebruiksklaar en ook het toilet is vervangen en voorzien van nieuwe vloer- en wandbedekking. En we hebben ook nog wat aan de tuin gedaan!
Samen met Goos is er hard geklust aan de derde slaapkamer met douche. Op wat afwerkdetails (!?) na is ook die klus bijna geklaard.
En in de herfstvakantie hebben de mannen een begin gemaakt met het aanleggen van een toilet en douche op de begane grond, zodat het huis ook buiten de warme maanden goed bewoonbaar wordt.
Ook dit seizoen hebben we weer veel gasten ontvangen: Robin, Goos, Miek, Nel, John, Bram, Sep, Babs, Ingrid, Ron, Ian, Annie en Marjan. Gezellig!
Samenvattend is het echt een huis en thuis geworden in 2008. Nog niet helemaal klaar en perfect maar zeer bewoonbaar en comfortabel. Tot ziens in Neuvelle in 2009!
23 December 2008 - 10:33
Edsard en Trudie -
23 December 2008 - 19:34
Corine Gehrels:
Lieve Ellis en Gerhard,
Volgend jaar hopen wij er toch ook te kunnen gaaan kijken!!
Leuk om dan de spullen te zien, die ik voorheen in Kampen heb gezien.
Ben erg benieuwd om alles in levende lijve te zien.
Tot ziens, Kees en Corine -
29 December 2008 - 13:06
Raymond Massop:
Hoi Franse Overbuurman,
Gisteren ook teruggekomen uit Neuvelle. Het is er erg rustig en de winter is ook daar begonnen. Het was erg koud. Je huis lag er goed bij.
volgende bezoek voor ons gepland met Pasen.
Raymond
01 Januari 2009 - 20:42
Jan Willem:
Ziet er goed uit Buuf & Buur! Wens jullie weer veel aangenaam verblijf en genot in 2009.