Weer een seizoen achter de rug!
Door: Ellis
Blijf op de hoogte en volg Ellis
25 Oktober 2009 | Nederland, Kampen
Ons eerste gezamelijke bezoek aan Neuvelle vond plaats op Koninginnedag. Vanaf de trap, waar ik het plafond aan het schoonmaken was om het later netjes te sauzen, was ik getuige van de ramp die zich daar voltrok. Later die dag hebben we nog wel gewoon de oranje tompoezen met de buurt gedeeld. Want dat hadden we afgesproken. Maar ze smaakten toch niet zo feestelijk...
Dat plafond, dat was een enorme klus! En niemand die het zag. Zo 'verdwijnt' er wel meer noeste arbeid in ons huisje. En gelukkig zijn er ook veel resultaten zichtbaar, ook weer na afloop van dit seizoen. Om maar even wat te noemen:
- broer Enno heeft heel veel mooie rozen geplant. Vorige week nog 10 planten, die we hadden losgepraat vande gemeentemannen van Kampen die we het rozenperk in onze 'voortuin' zagen leegscheppen,
- zwager Goos die de voordeur prachtig hemelsblauw heeft geverfd, de kozijnen wit en nog ontelbare andere klussen heeft gedaan,
- de laminaatvloer op de slaap/badkamer, waar Goos en Gerhard hartje zomer driftig hebben getimmerd,
- de garagedeur aan de achterzijde van de grange,
- het afwerken van het toilet met douche in de voorkamer, waar Gerhard en Enno vorige week al dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Want het vriest 's nachts al in Neuvelle en dan is een verwarmde badkamer geen overbodige luxe!
Voor volgend seizoen hebben we geen ingrijpende plannen. Vooral afwerken en genieten van ons tweede thuis! Tot volgend seizoen. En wie zin heeft om Rue du pont te bezoeken of te bewonen, laat het weten!
25 Oktober 2009 - 11:42
Marjan En Peter:
Hoi Ellis en Gerhard,
Zullen wij komen om het gangplafond te bewonderen?
We zijn ervan overtuigd dat het een prachtig plafond is, net zoals de rest van het huis. Wat is er weer veel geklust. Tjeetje! Maar het ziet er prachtig, knus en heel gezellig uit.
Liefs,
Peter en Marjan -
25 Oktober 2009 - 15:09
Corine Gehrels:
Het ziet er fantastisch uit!!!
Jammer dat het nu pas weer volgend jaar wordt??
Maar wel weer leuk om naar uit te kijken.
Ik zag Kampen ook in de steigers staan.
Lieve groet, Corine -
au revoir!!
Groetjes Trudie -
26 Oktober 2009 - 13:28
Moeder An:
Bij het zien van al die foto's merk je pas hoeveel er is gedaan. Chapeau!
Volgend seizoen hoop ik weer eens een kijkje te nemen. -
18 November 2009 - 21:42
Tom:
Leuk om de foto's te zien! Nu heb ik een beeld hoe het er uit ziet. Ik hoor de verhalen van pappa altijd wel, maar zonder foto's kun je je er toch niet echt een voorstelling bij maken. -
09 Maart 2010 - 12:13
Raymond:
Hoi Franse Overburen,
Ons huis is verkocht. Op 20 februari heeft de overdracht plaatsgevonden en we hebben na 11 jaar afscheid genomen van Neuvelle. We zijn nu tijdelijk terug in Nederland en vertrekken in juni weer richting Italie. Onze website is live. www.villalafarfalla.com
Groeten ook aan Yves en Josette.
Raymond