Soezen in de avondzon - Reisverslag uit Neuvelle-lès-Voisey, Frankrijk van Ellis - WaarBenJij.nu Soezen in de avondzon - Reisverslag uit Neuvelle-lès-Voisey, Frankrijk van Ellis - WaarBenJij.nu

Soezen in de avondzon

Door: Ellis

Blijf op de hoogte en volg Ellis

12 Augustus 2010 | Frankrijk, Neuvelle-lès-Voisey

Heerlijk in het avondzonnetje, op het terras bij Peter en Marenne, even een kort verslag voor het thuisfront.

De intensieve bewoning dit seizoen doet het huis en ons goed. Heerlijk om aan te komen in een huis waar je niet hoeft te poetsen en je bedje al klaar staat! De tuin netjes, alles opgeruimd, het kon niet beter!

Dit keer zijn we hier met de poezen, die iets minder enthousiast zijn over Neuvelle dan wij. Maar ach, er is hier voldoende voer en onder het bed kun je lekker slapen en dat doen ze dus ook veel!

De tuin staat er mooi bij, de stokrozen bloeien volop. We hebben dit voorjaar nogal wat planten neergezet en hopen dat deze de winter gaan overleven. De tuinkruiden doen het geweldig hier, we oogsten salie, borage, peterselie en heel veel munt en citroenmelisse. De vijgenplant heeft al twee vijgen opgeleverd, en dat in het eerste seizoen!

Gerhard is natuurlijk druk aan het klussen, maar er is ook tijd voor ontspanning. Een beetje rugpijn draagt daar aan bij! De garagedeur wordt mooi en ook binnen is weer het nodige gebeurd. Kijk maar naar de foto's.

Zaterdag bezoek gehad van Corine, Benthe en Robin en dinsdag kwamen nicht Irene, Winfred en Lisanne. Het weer is heerlijk dus er kon in de tuin worden gegeten!

Zondag verwachten we Goos voor de klusweek en moeder An komt gezellig mee.

Groeten uit Neuvelle!!

• 12 Augustus 2010 - 17:49

Miek:

Garagedeur ziet er prachtig uit. Wat een verrijking van jullie huis.

• 12 Augustus 2010 - 18:01

Irene:

Wat hebben we genoten van deze bijzondere overnachting bij julie!!!! Schrik wel van mijn omvang op de foto, snik, snik, gauw op dieet!!! Desalniettemin, het was enorm gezellig bij jullie toeven, vooral genoten van jullie rustieke tuin!!!! Natuurlijk niet in de laatste plaats van jullie zelf!!
    Dank, dank, dank voor alles!!!!
    kus voor jullie van ons,
    Ir1

• 12 Augustus 2010 - 18:34

Moeder An:

En dan te denken dat ik daar binnenkort in mag verblijven. Wat een luxe!.

• 12 Augustus 2010 - 18:52

Corine Van Velzen:

Wat fijn dat jullie het goed hebben daar in het mooie Frankrijk.
    Goed dat de poezen steun aan elkaar hebben.
    Het ziet er allemaal prachtig en gezellig uit.
    Geniet ervan. hartelijke groeten aan Goos en An en tot ziens, Corine

• 12 Augustus 2010 - 19:17

Marjan En Peter:

En wij vonden het allemaal al zo mooi. Maar jullie maken het nog mooier. Ook de nieuwe kamer ziet er prachtig ingericht uit.
    Wanneer organiseren jullie een schoonmaak/klusweekend voor iedereen?

Liefs,
    Peter en Marjan

• 13 Augustus 2010 - 16:03

Trudie:

Dag Gerhard en Ellis,

Ziet er geweldig uit, de poezen vinden het vast straks ook super, wennen
    moet je altijd!
    En de Synagogestr. 39 is nu héél, héél dicht bij,
    de schilders van Edwig komen er straks in, het zal nog lang duren voordat ik er zit,maar alles komt vast goed met de tijd.
    Niemand weet het verder nog, maar jullie zijn altijd bijzonder, niet waar?
    Een fijne tijd
    Groetjes Trudie

• 16 Augustus 2010 - 12:03

Liesbeth En Merk:

Hoi Ellis en Gerhard,

Na veel gehoord te hebben over jullie Franse huis leuk het zo te zien. Mooi hoor. Wat zijn die rozen prachtig en zo echt lekker Frans tegen die grijze steen. Geniet er van!

• 18 Augustus 2010 - 13:58

Ron En Ingrid :

Mooi zeg, die garagedeur! Staat superfris! What's in a kleurtje, nietwaar? Die foto waar Bo op staat...zittie nu desperate naar een doos wijn te kijken? Dan vind 'ie t echt niet leuk he?!
    Groetjes van 't verhuis-doos-duo!