In en rond het huis
Door: Ellis
Blijf op de hoogte en volg Ellis
10 Augustus 2011 | Frankrijk, Neuvelle-lès-Voisey
Het wordt weer een bericht met hoog vogelgehalte vrees ik. Na de zeldzame hoppen in onze tuin zijn we helemaal in de vogelmood. Nog even en we worden vogelaars!
Vorig jaar kregen we een vogelhuisje van Nel van R. Het heeft een mooi plaatsje gekregen aan de muur. Maar een vogel wil er maar niet wonen. Eergisteren zagen we ineens wat strootjes uit het huisje steken. We 'beschuldigden' direct zwager Goos van een Goos-grap. Maar wat blijkt, iedere ochtend ziet het er anders uit en Goos is hier niet meer! Dus toch beweging in het huisje. Wie weet nog een laatste leg dit seizoen?
De zwaluwen hebben we weer moeten verjagen uit de garage. Wat zijn die beesten hardnekkig!
Vandaag een eerste volle zon dag. Tijd voor de tuin. Gerhard aan het werk, ik met een boek. Goede taakverdeling lijkt mij zo.
Even wat plaatjes van de achterkant voor en na het bezoek van Goos (en Miek) en wat beelden uit de tuin.
A bientot!
11 Augustus 2011 - 11:41
Trudie:
Dag Ellis,
Het boek uit?
Hier zijn het donkere wolken ondanks de Meppelerdag,
waar ik toch weer een eerste dag enveloppe van Wilhelmina
heb gevonden.
Lindenlaan 18 zo staat op funda is nu onder voorbehoud verkocht.
Een vogelhuisje moet eerst wat oud en nostalgisch worden denk ik,
die van de Lindenlaan waren geheel ingeburgerd en deden het dan ook prima.
Hoop voor jullie nog zonnige dagen
groetjes Trudie -
11 Augustus 2011 - 15:29
Miek:
Die strootjes steken er al sinds 18 juli uit en wij hebben geen enkele actie gezien in het vogelhuisje -
11 Augustus 2011 - 16:28
Els:
Je hebt zeker tm het weekend nog internet Ellis, een collega van mij komt as zaterdag eind vd middag met zijn gezin een nachtje in het huis slapen, en vertrekt zondag weer. Hij heeft 4 schattige kleine dochtertjes (tussen 0 en 5 geloof ik) om verliefd op te worden zo leuk! dus er blijft nog even leven aan de overkant, en dan kom ik bijna weer...........kan niet wachten!
Tot volgende week -
11 Augustus 2011 - 16:49
Ellis:
Trudie: het boek is uit. Het Negerboek. Mooi, een aanrader!
Miek: er steken nu ook veertjes uit en de strootjes liggen op het deksel van de vuilnisemmer. We gaan er een camera opzetten! Nu wil ik het weten, want wij zien er nooit een foto bij! Misschien dakloze mussen?
Els: dat is mooi, kunnen we nog tot zondag door! -
24 Augustus 2011 - 21:58
Ingrid:
Mooi zeg, met die blauwe luiken! Eneh, het is een paar weken later, In Namibië heb ik weinig mail gelezen, dus heerlijk om nu van jullie reis te genieten....